Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мерси на колегата nikolaaaay за подкрепата..

Значи какво ви се струва не реално колата е със АБСОЛЮТНО всички екстри за модела без навигация.Кожения салон е като нов! Няма една пукнатинка по него...на задните седалки все едно никога не е сядано. Всичко е сменено като консумативи : ролки, ремъци, водна помпа, термостат,антифриз, масло, съединител, притискателен диск, лагер помпа, свещи ( от скъпите!!! ), спортни нарязани и надупчени дискове, нови накладки от пред и от зад,рециклирана рейка преди 3000км, регулируемо окачване КОНИ.., НОВИ зимни гуми на лети джанти 15ки и още един комплект гуми на 17-ки от ГТ, КСЕНОН, сменени носачи, Газов инжекцион БИгаз за 1800лв..., накрая на месеца и с ОСНОВЕН РЕМОНТ на двигателя, пари не са жалени!!! Всичко е купувано от най-скъпото. Който не вярва да пита Лисан (само при него си правя колата), Ферарист, робигаз, raiders...Те са виждали колата на живо и ще потвърдят....

Айде намерете ми една такава "пИрИфектна" 147-ца за 8000лв....И аз ще ви подаря моята...
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 21:23.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не съм казал, но пак повтарям- сложи нов. Технологично сега е най-лесно да го свършиш това.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Bonev Dodo 155 Мерси за окуражителните думи Ще си я карам, то се е видяло. Няма да я подарявам за 7-8000лв на некой "разбирачев" аххаха. Малко се отклонихме от темата за вариатора
        Bobo ти отговори най-ясно за въпросния вариатор
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Мерси на колегата nikolaaaay за подкрепата..

Значи какво ви се струва не реално колата е със АБСОЛЮТНО всички екстри за модела без навигация.Кожения салон е като нов! Няма една пукнатинка по него...на задните седалки все едно никога не е сядано. Всичко е сменено като консумативи : ролки, ремъци, водна помпа, термостат,антифриз, масло, съединител, притискателен диск, лагер помпа, свещи ( от скъпите!!! ), спортни нарязани и надупчени дискове, нови накладки от пред и от зад,рециклирана рейка преди 3000км, регулируемо окачване КОНИ.., НОВИ зимни гуми на лети джанти 15ки и още един комплект гуми на 17-ки от ГТ, КСЕНОН, сменени носачи, Газов инжекцион БИгаз за 1800лв..., накрая на месеца и с ОСНОВЕН РЕМОНТ на двигателя, пари не са жалени!!! Всичко е купувано от най-скъпото. Който не вярва да пита Лисан (само при него си правя колата), Ферарист, робигаз, raiders...Те са виждали колата на живо и ще потвърдят....

Айде намерете ми една такава "пИрИфектна" 147-ца за 8000лв....И аз ще ви подаря моята...
          Бате аз съм в сходна ситуация,само че аз трябва да я продамИначе за вариатора естествено че най-добре нов,с кита нямаш никаква гаранция
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

с кита става ако си решил да я продаваш, а не да си я правиш за себе си и после години така да я караш
            с кита, просто замазваш положението за момента докато се намери нов собственик

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
              с кита става ако си решил да я продаваш, а не да си я правиш за себе си и после години така да я караш
              с кита, просто замазваш положението за момента докато се намери нов собственик
              Много точно казано
              0888515205

Comment

Working...
              X